Mesta prodaje

Published on 04/05,2010

2010-4-01 Koliko e-mejlova ste primili sledeće sadržine: uslikanizanimljivi natpisi na radnjama, zanimljiv sadržaj nekog saopštenja......(kodnas i u svetu)?  Koliko nepravilno (ipravilno) napisanih i okačenih slogana, najava sniženja,rasprodaja....steprimetili dok šetate pored izloga radnji i radnjica?„Majce“, „oma se vraćam“,„saće dodžem“ i mnogi drugi, naravno da su ispisani rukopisom, na parčetupapira iskidanog iz nekog notesa, praznog prostora(malog) u novinama, i naravnozalepljeni selotejpom.

Koliko obraćate pažnju na te i slične detalje? Da li i to utiče nakupovinu?Koliko Vam je važno da je prostor u kom kupujete čist, provetren,klimatizovan, lepo osvetljen.....?

Da li ukrasi, dekorisane prodavnice i izlozi mogu da Vam privuku pažnju dapriđete i /ili uđete u radnju (ili da Vas „odbiju“ )?

Sezona Novogodišnjih iUskršnjih praznika je idealan primer kada se u mnogome koriste lampice,lampioni, svetlucave trake, deda mrazići, jeleni, crvene čarape, zeke,jaja....(zavisno od praznika), a originalnih ideja ima na pretek....

Savet svima koji i pomisle da našto napišu i okače na vratima radnje:potrudite se bar da proverite da to što ste napisali bude, ako ništa drugoPRAVILNO!


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=94035

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to Mesta prodaje